Novi Sad
24.03.2014.
10:40 > 10:49
Jedan pas izvučen je iz cevi duboke oko četiri metra u naselju Kamenjar tako što je čvrsto zagrzao sajlu koja mu je bačena i zubima je držao dok nije dovučen na površinu.
  • Milojicin_mali

    24.03.2014 13:11
    @NS
    Nikom nije prijatno kada vidi čopor lutalica na ulici, ali ne možemo pravdati ovakve događaje time-neko poludi i baci psa u cev! Da je ovaj pas zaista bio agresivan, taj neko ne bi mogao da ga uhvati i ubaci u rupu... Takvi monstrumi se obično iživljavaju na bolesnim, bespomoćnim ili mladim životinjama, koje ne mogu da im pruže otpor. Par puta mi se desilo da me napadni psi lutalice, ali nikad nisam pomislio da uzmem i da ih pobijem. Postoji valjda neko normalnije rešenje. Ako ništa drugo, možemo za početak da usvojimo neko napušteno kuče....
  • NS-66

    24.03.2014 12:59
    Za one koji sve znaju
    Čitam komentare koji su dobri a i one koji nemaju veze sa životom. Zamolio bih one koji znaju da navedu koju to opremu imaju vatrogasci za spašavenje iz takvih cevi.
  • bulevarac

    24.03.2014 12:34
    pohvala
    Da ne bude da velicam komunalce...ali ovu dvojicu bar pohvaliti...
    A ljudi iz SPANS-a da od njihovih shefova traze da se taj njihov "trud" nagradi i SPANS da zahvalnicu...
    Ali ne da neko drugi uzme "lovorike" u njihovo ime, vec njih dvojica...
  • NS

    24.03.2014 11:40
    Ja ne razumem sta se desava sa ovim gradom. Nekada se osecam kao da zivim u stenari. Uvece kada legnem to je strasno, lajanje na sve strane. Kada setam sa svojim psom, napadaju nas lutalice na sve strane. Jedan dan su mi skoro izujedali psa i to domace lutalice iz garaze GSP-a, samo su istrcali i opa, pravac zubalom na nas! Prolazi neka zena i kaze, morate nositi stap. Zamislite da setam i nosim stap da branim sebe i psa! NADREALNO! Odakle toliko pasa na ulicama? Prosto mi je neverovatno da se niko ne bavi tim pitanjem... i onda neko poludi i ubaci psa u cev... Jadni psi, jadni mi - veliko UA za nesposobni grad i pripadajuce mu institucije!
  • 24.03.2014 10:45
    DD
    Mislim da bi po te pse, ali i po ljude koji ih gledaju jadne i gladne na ulici bilo najbolje da se svi sterilisu i da se stane na put lutalicama u gradu. Mislim da uspavljivanje nije resenje, ali nije ni razmnozavanje lutalica.
  • Voćna Dolina

    24.03.2014 09:37
    Ljudska naivnost
    Ma dajte ljudi, gde postoji sigurna tvrdnja da pas nije sam upao? Ja znam makar 10 slučajeva gde se pas sam obesio jer je preskakao ogradu, sa kratkim lancem. Da ne pričamo o izletanju pred vozila i boga pitaj šta sve ne. Zašto se nigde ne piše kako su mog komšiju izujedali psi? Da prostite, je**la vas zaštita životinja. Njihovi životi su postali bitniji od ljudskih, a niko ne vodi računa o njima, dok su konstantna pretnja prolaznicima.
  • Sima

    24.03.2014 09:01
    Бунарџија
    Ja bih prvo posumnjao na ovog izroda.
  • Bulevarac

    24.03.2014 08:58
    Ima jos lepih primera...
    Pre dve nedelje na Bulevaru iza caffe De Gusto su dva komunalna policajca, zabelezio sam prezimena, polas sata spasavali psa "lutalicu" koji je provukao glavu kroz cigle i bio "zarobljen" tu dva dana.
    Momci su dali sve od sebe i spasili zivotinju.
    SVAKA IM CAST.
    Zasto sebniko od medija ili udruzenja za zastitu zivotinja nije oglasio povodom ovog DOBROG DELA dvojice komunalaca i ZASTO njihovi sefovi nisu obavestili javnost o ovom MALOM-VELIKOM delu ovih momaka?!
    Daj napisite na 021 i o njihovom postupku...
    Hvala u ime svih kojima je njihov trud ulepsao dan...
    p.s. I kuca im se zahvalio na svoj nacin, kada su ga izvukli prisao im je i bio miran dok ih je komsija fotografisao...
  • 24.03.2014 08:57
    Nemojmo o vatrogascoma
    Ali stvarno, nemojmo o vatrogascoma! Više puta su pozivani za skidanje životinja s bandera i oluka i nikada se nisu odazvali, jer to tobože "nije njihov posao". Uvek su se odazivali alpinisti i planinari i hvala im.
  • NS Sljaker

    24.03.2014 08:37
    Svaka cast momci!
  • boolewar

    24.03.2014 08:33
    Sad naci to ili ta cudovista koja su ovo ucinila, ubaciti ih u tu istu cev i hermeticki je zatvoriti zauvek.
  • eeeeeeee

    24.03.2014 07:59
    bravo
    koji bolestan mozak moze ovo da uradi ,strasno sta bi ljudima radili ....a sve pohvale za nasa dva heroja koja su pomogla,svaka cast momci ...
  • Бунарџија

    24.03.2014 07:57
    Вест која и није вест.
    Спектакуларно спашавање кере,једино није директно преносила позната светска ТВ кућа.Чему толико повике на ватрогасце и људе који су "убацили" керу у цев? Била би боља вест да сте објавили да НАПУШТЕНО ИЗВОРИШТЕ КАМЕНИЧКА АДА,предствља опасност за загађење подземних вода.Наиме, на две слике се виде делови једног од напуштених бунара у које "савесни грађани" убацују све што стигну.Новосадско извориште Штранд је НИЗВОДНО...добра тема за свакодневне вести.
  • Gimli

    24.03.2014 07:39
    svakako bravo za akciju!
    ostaje pitanje zašto taj otvor uopšte i postoji? nadam se da ga je ekipa spasilaca prekrila nečim, mada bi trebalo staviti gore ili neku mrežu ili ga trajno zatvoriti ako ne služi ničemu!
  • NS65

    24.03.2014 07:32
    @Čovek-Pas
    Zaista neverovatno da nisu bili u stanju bar nekim malim kolima da dođu i obave svoju dužnost (ako skidaju mačke i papagaje sa grana...). Bitno je da se hvale da na intervenciju izađu za kratko vreme, a kada treba pokazati malo ljudskosti...
  • čovek-pas

    24.03.2014 07:24
    vatrogasci, vatrogasci
    inače, zvali smo i vatrogasce, da dođu i pomognu, jer imaju instrumente baš za ovakve slučajeve, ali nisu hteli da dođu!!! verovatno su tog dana po celom gradu izbijali požari i oni su morali da intervenišu pa nisu stigli do kamenjara!!! sramota!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna